Kurban Bayramı tatili 9 gün mü oluyor? Merakla beklenen haber... 4 günlük tatile 2 gün de hükümetten...

Kurban Bayramı tatili 9 gün mü oluyor? Merakla beklenen haber... 4 günlük tatile 2 gün de hükümetten...

Kurban Bayramına az bir süre kala herkesin aklında tek bir soru var: “Kurban Bayramı 9 gün mü oluyor?” Bayram hazırlığı yapan vatandaşlar bu sorunun yanıtını beklerken detaylar da belli olmaya başladı. Peki, Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün? İşte o soruların yanıtı…

Bu sene Haziran ayına denk gelen Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Bayramı fırsat bilerek tatil yapacak olan vatandaşlar ise programlarını ayarlamak için bayram tatilinin kaç gün olacağını araştırıyor. Peki, bu yıl Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? İşte merak edilen o sorunun yanıtı…

2024 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yıl başında yayımladığı 2024 dini takviminde Kurban Bayramı tarihlerine de yer verildi. Bu kapsamda bayram, 16 Haziran Pazar günü başlayacak. 4 gün olan bayram 16-17-18-19 Haziran tarihlerinde idrak edilecek. 15 Haziran Cumartesi ise bayramın arefesi olacak.

yeni-proje-10.jpg

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN OLACAK MI?

Kurban Bayramı nedeni ile 16 Haziran Pazar, 17 Haziran Pazartesi, 18 Haziran Salı ve 19 Haziran Çarşamba resmi tatil olacak. Devam eden 20 Haziran Perşembe ile 21 Haziran Cuma günlerinin de hükümetçe tatil edilmesi halinde bayram tatili hafta sonları dahil 9 güne çıkmış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN