Kavrulmaya hazır olun! Meteoroloji son dakika olarak geçti: Yola çıktı geliyor

Kavrulmaya hazır olun! Meteoroloji son dakika olarak geçti: Yola çıktı geliyor

Meteoroloji'den gelen son uyarı dikkat çekti. Sıcak havaların yola çıktığını işaret ederek tarih verdi. O tarihten itibaren kavrulmaya hazır olun. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Meteoroloji'den gelen son dakika paylaşımında uyarılar yer aldı. O tarihten itibaren ülkemize sıcak hava dalgasının giriş yapması bekleniyor. Yeni yılda yaz erkenden gelecek. İşte sıcak hava dalgasının giriş yapacağı tarih...

SICAKLIK REKORLARI GELİYOR

Kış mevsiminde sıcaklık rekorları aydan aya duyurulurken, bir sıcaklık haberi daha geldi. Ülkemize doğru yola çıkan sıcak hava dalgasını işaret eden uzman isim uyardı. O tarihte ülkemize giriş yaparak sıcaklıkları artırması bekleniyor. Son yılların en sıcağı yaşanırken, yaz mevsiminde yeni sıcaklık rekorları şimdiden öngörülüyor.

sicak-havalar-gun-gectikce-etkisini-arttirmaya-devam-ediyor-ankarada-bazi-ilceler-40-dereceyi-gorecek-1.webp

KUZEY AFRİKA'DAN YOLA ÇIKTI

Sosyal medya üzerinden hava durumu tahminlerini paylaşan 'Meteoroloji Bey' sayfasından son dakika paylaşımı geldi. Ülkemize doğru yola çıkan sıcak hava dalgasının altını çizen sayfa 'Nisan' ayının ilk günlerini işaret etti.

Yurdun batı kesimlerini daha fazla etkileyecek bu sıcak hava dalgası Kuzey Afrika'dan yola çıktı. Mevsimine göre aşırı sıcak hava dalgasının gelme ihtimalini paylaştı. Paylaşımın altına ise bir kullanıcı tarafından yapılan, "Daha yaz gelmeden sıcak hava geliyor yandığımızın resmidir. Değişir mi?" yorumu dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN