Kartal'da akbaba görüldü! İtfaiye ekipleri müdahale etmek için geldi ama...

İstanbul'un Kartal ilçesinde görenleri şaşkına çeviren anlar yaşandı. Bölge halkı akbabayı görünce korkarak itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri müdahale etmek için geldi ama... Bölgede bulunanlar o anları böyle kameraya aldı...

Kartal sahilinde meydana gelen olağanüstü bir olayda, yorgun düşen bir akbaba, aydınlatma direğine konarak ilginç bir sahne oluşturdu. Ancak bu durumu fırsat bilen kargalar, akbabaya saldırmaya kalkıştı, olay anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

resim-2024-01-08-184713211.png

Kartal sahilinde akbabayı fark eden vatandaşlar hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, akbabayı kurtarmak için önlemler alarak direkten indirmeye çalıştı. Ancak beklenmedik bir gelişme yaşandı; kargalar, akbabayı rahat bırakmamak için saldırıya geçti. Kargaların mücadelesi, sahilde bulunan vatandaşların cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Sahilde yaşanan bu ilginç olayı gören Abdullah Güneyli, yaşadığı deneyimi şu şekilde paylaştı: “Bir buçuk saat önce yürüyüş yapıyordum. Yerde yaralı bir akbaba gördüm. 112’yi aradım itfaiyeye haber verdik. Kargaların akbabanın üzerine üşüştüğünü gördük. İtfaiyeden arkadaşlar gelince Akbaba uçtu. Hala da şu anda kovalıyorlar. Ayağında da bir halka vardı. Büyük bir ihtimal yabancı menşe ile bir ülkenin kontrolünde olan bir hayvandı”

Yaşanan anlar, görenleri şaşkına çevirdi. Akbaba, kargaların saldırısından kurtulup gökyüzüne uçarak gözden kayboldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN