Karasu Sahili'nde yasak dinlemediler: Boğulma tehlikesi geçirenleri kurtarmaya giden cankurtarana jet ski çarptı

Karasu Sahili'nde yasak dinlemediler: Boğulma tehlikesi geçirenleri kurtarmaya giden cankurtarana jet ski çarptı

Sakarya'nın Karasu Sahili'nde boğulma tehlikesi geçiren dört kişiyi kurtarmaya çalışan cankurtaran Mustafa G., jet ski çarpması sonucu yaralandı. Yasak olmasına rağmen denize girenlere tepki gösteren Cankurtaran Amiri Samet Karaca, "Kaç tane cankurtaranın canını tehlikeye sokuyorsunuz? Yasaklarımıza uyun artık." dedi.

Sakarya'nın Karasu Sahili'nde sabah saatlerinde yaşanan olay, dalga ve akıntı nedeniyle denize girmenin yasak olduğu bölgede dört kişinin boğulma tehlikesi geçirmesiyle başladı. Cankurtaran Mustafa G., boğulma tehlikesi yaşayanları kurtarmak için denize atladı.

9759774.jpg

YARDIMA GİDEN CANKURTARANA JET SKİ ÇARPTI

Ancak bu sırada destek için jet ski ile gelen diğer bir cankurtaran, dönüş yaparken Mustafa G.'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle başından yaralanan Mustafa G., diğer cankurtaranlar tarafından denizden çıkarılarak kıyıya getirildi ve ardından Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

9759775.jpg

CANKURTARAN AMİRİNDEN SERT TEPKİ

Olay sonrası Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesine bağlı Cankurtaran Amiri Samet Karaca, yasağa rağmen denize girenlere tepki gösterdi.

9759777.jpg

Karaca, "Yüzme antrenörüyüm, yine de bu denize girmekten korkuyorum. Siz neye güveniyorsunuz? Kaç tane cankurtaranın canını tehlikeye sokuyorsunuz. Cankurtaranlar sizin için sürekli yaralanıyor. Yasaklarımıza uyun artık." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN