Kamyonet kanala uçtu! 3 yaralı var

Yüksek hız ve uyulmayan kurallar ve yol şartları trafik kazalarına sebep olmaya devam ediyor. Antalya'da hafif ticari araç ile çarpışan kamyonet kanala uçtu. Kazada, 2 sürücü ve 1 yolcu yaralandı.

Kaza, Antalya Kepez'de meydana geldi. Sokak üzerinde seyir halinde olan Murat Özyer kontrolündeki kamyonet ile kavşaktan aksi istikamete giden Taner Arseven kontrolündeki hafif ticari araç çarpıştı.

Kamyonet, çarpışmanın etkisiyle cadde üzerindeki kanala uçtu. İhbar üzerine bölgeye ekipler gönderildi. Kazada hafif ticari aracın sürücü Taner Arseven, kanala uçan kamyonetin sürücüsü Murat Özyer ve yanında yolcu olarak bulunan Musa Koçan yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılırken polis kazayla ilgili inceleme çalışması başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN