Kadından ne istedin be maganda! Minibüs şoförüne bıçakla saldırmaya çalıştı! Yetmedi, ayırmak isteyen kadına tekme attı

İstanbul'da pes dedirten görüntüler! Minibüs şoförleri arasında tartışma çıktı! Diğer şoför ise eline bıçağı aldı, minibüsteki şoföre saldırmaya çalıştı! Bıçaklı magandayı engellemek isteyen kadına da tekme attı! O anlar kamerada...

Bugün, öğleden sonra Pendik'te yaşanan olay, trafik nedeniyle bir hatlı minibüs şoförü ile bir servis minibüsü şoförü arasında çıkan tartışmanın kısa sürede şiddete dönüşmesiyle gergin bir atmosfer oluşturdu.

İddialara göre, saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda, trafikte ilerlerken yaşanan bir anlaşmazlık, iki şoför arasında sözlü bir tartışmaya yol açtı. Tartışmanın hızla tırmanmasıyla birlikte, hatlı minibüs şoförünün elinde bıçak bulundurduğu ve bu bıçakla diğer şoförün yanına giderek tartışmayı sürdürdüğü belirtildi.

Durumu sakinleştirmeye çalışan bir kadına da saldıran bıçaklı şahıs, yaşanan gerginlikle birlikte minibüsteki diğer yolcular arasında büyük bir panik ve korku ortamı oluşturdu. O anlar, olayı kaydeden bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN