İzmirliler beklerken İstanbul’a yapılacak! Giriş tamamen ücretsiz, içinde yok yok

İzmirliler beklerken İstanbul’a yapılacak! Giriş tamamen ücretsiz, içinde yok yok

İstanbul Üsküdar’da çocuklar için benzersiz bir proje hayata geçirildi. Türkiye’de sadece Üsküdar’da yer alan ve girişi tamamen ücretsiz olan Çocuk Köyü, bu hafta itibariyle minik ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. 85 bin metrekarelik geniş bir alana yayılan bu köy, çocukların eğlenirken öğrenebileceği birbirinden farklı etkinlik ve projeleri içinde barındırıyor.

Üsküdar Belediyesi’nin öncülüğünde Küçüksu’da hayata geçirilen Çocuk Köyü, Türkiye’deki ilk ve tek olma özelliği ile dikkat çekiyor. Bu eşsiz projede çocuklar, doğayla iç içe bir ortamda hem eğlenip hem de yeni şeyler öğrenme fırsatı bulacak. Ailelerin de çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirebileceği bu köy, İstanbul’un yeni uğrak noktası olmaya aday.

ÇOCUK KÖYÜ’NÜN SUNDUĞU EŞSİZ İMKANLAR!

Çocuk Köyü içerisinde çocukların ve ailelerin keyifle vakit geçirebileceği birçok alan bulunuyor. Köy Meydanından Biyolojik Gölete, Çocuk Atölyelerinden Perma Kültür Alanına kadar geniş bir yelpazede etkinlik alanları mevcut. Ayrıca, Hayvan Çiftliği, Çim Amfi, Su Değirmeni, Piknik Alanı ve Macera Alanı gibi çocukların doğayla iç içe olabileceği ve fiziksel aktiviteler yapabileceği alanlar da köyün cazibe noktaları arasında.

img-3890.jpeg

ÜSKÜDAR ÇOCUK KÖYÜ’NE NASIL ULAŞILIR?

Üsküdar Çocuk Köyü, şehrin merkezine kolay ulaşım imkanıyla da dikkat çekiyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Metrobüs durağından indikten sonra, Tünel durağından kalkan İETT otobüsleri ile Çocuk Köyü’ne ulaşım sağlanabiliyor.

Üsküdar Belediyesi’nin çocuklar ve aileler için özel olarak tasarladığı bu proje, doğa içinde eğitici ve eğlenceli bir deneyim sunuyor. Çocuk Köyü, İstanbul’un kalabalığından uzak, çocukların doğayla bağ kurabileceği, öğrenirken eğlenebileceği bir ortam sağlıyor. Bu özel köy, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkıda bulunurken aynı zamanda ailelerin de çocuklarıyla kaliteli zaman geçirebileceği bir mekan haline geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN