Narin Cinayetinde yeni gelişme: 8 günlük kamera kaydına ne oldu?

Narin Cinayetinde yeni gelişme: 8 günlük kamera kaydına ne oldu?

Diyarbakır'da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Amcalardan birinin evindeki güvenlik kamerası kayıtlarında 8 günlük bir boşluk olduğu tespit edildi. Savcılık, bu kayıp görüntülerin geri getirilmesi için harddiski TÜBİTAK'a gönderdi. Narin'in son günlerinin aydınlatılması için tüm gözler bu araştırmaya çevrildi.

Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetinde soruşturma hızla devam ediyor. Amcalarından birinin Tavşantepe mahallesindeki evinde güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sırasında ortaya çıkan çarpıcı bir detay, soruşturmaya yeni bir boyut kattı. Bilişim uzmanlarının tespitine göre, kameranın 15 günlük kayıt alması gerekirken, harddiskte sadece 7 günlük kayıt bulunuyordu. Kayıp 8 günlük görüntülerin içinde, Narin'in son günlerine dair önemli ipuçları olabileceği düşünülüyor. Bu nedenle, harddisk TÜBİTAK'a gönderilerek detaylı bir incelemeye alındı.

TÜBİTAK'a gönderilen haddiskte 2 ile 9 Eylül tarihlerine ait kaydın olmadığı belirlendi. Kayıp görüntüler arasında Narin'in cansız bedeninin bulunduğu 8 Eylül'e ait kayıtlar da var. Görüntülerin geri getirilmesi; Narin'in cansız bedeninin bulunduğu gün ve öncesinde evde neler yaşandığına dair ipuçları verecek.

TÜBİTAK uzmanları, soruşturmaya katkısı olabilecek en ufak ipuçlarına bile ulaşmaya çalışıyor. İpucu olabilecek ses ve görüntü kayıtları, iyileştirme çalışmasıyla mercek altına alınacak.

Tavşantepe mahallesinde önemli bir çalışma daha yürütülüyor. Baz istasyonu kayıtları inceleniyor. Kameranın bulunduğu evde cinayet saatinde kimlerin olduğuna dair tespitler de var.

Cinayeti işleyenlerin profesyonel destek aldığına dair kanıt yok. Narin'in öldürülmesi, gömülmesi ve izlerin yok edilmesine dair her şeyin 25 dakika içinde gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN