İstanbul'da komşu dehşeti! Pompalıyla ateş açtı

İstanbul'da bir sitede yaşanan komşu kavgası şoke etti. Elinde pompalıyla tehdit yağdıran şüpheli, kendisini durdurmak isteyen güvenliği elindeki tüfeğin dipçiği ile vurarak yaraladı. Etrafa rast gele ateş açtı. Devreye özel harekat girdi. O anlar kameralara yansıdı.

Olay, İstanbul Esenyurt'taki özel bir sitede yaşandı. İddiaya göre, komşular arasında çıkan tartışma kavgaya döndü.

POMPALI TÜFEKLE ETRAFA ATEŞ ETTİ

Öfkeli komşu, ayırmak için gelen kadın güvenliğin üzerine yürüdü. Şüpheliyi durdurmak isteyen güvenlik müdürü kavga eden site sakinine silah çekince şüpheli evden getirdiği pompalı tüfekle dehşet saçtı.

ttt6666.jpg

GÜVENLİK MÜDÜRÜNÜ YARALADI

Elindeki tüfeğin dipçiği ile güvenlik müdürüne vuran şüpheli daha sonra olay yerinde sinir krizi geçirdi. O anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu ile görüntülendi.

GÖZALTINA ALINDI

Saldırgan şüpheli özel harekat ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaralanan site güvenliği ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN