Kadına şiddet durdurulamıyor: Hamile eşini sokak ortasında darp etti

Manisa'da hamile bir kadın boşandığı eşi tarafından herkesin içinde dakikalarca sopayla dövüldü. Kadının çevredekilere “abi hamileyim yardım edin” dediği duyuldu. Vatandaşların ise müdahale etmemesi dikkat çekti. O anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Manisa'da Yılmaz A., boşandığı eşini sokak ortasında herkesin gözü önünde dakikalarca darp etti. Çevredeki vatandaşlar ise o anları izledi. Kadının çevredekilere 'abi hamileyim yardım edin' dediği duyuldu. Sokak ortasında tartıştığı eşi S.N.A.'yı defalarca yumruklayıp, tekmeledikten sonra genç kadının demir sopayla kafasına vücuduna vurdu. O anlar kameralar tarafından kaydedildi. Öte yandan, küçük bir çocuğun şiddet anlarına şahit olması dikkatlerden kaçmadı.

Olay 16 Ağustos günü Manisa’nın Akhisar ilçesi Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre S.N.A., eşi Yılmaz A. tarafından sokakta yumruk, tekme ve sopayla darp edildi. Sokaktaki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla çekilen olayda vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen Yılmaz A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yılmaz A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

“İNSAN MÜSVEDDESİ”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, yaşanan şiddete tepki gösterdi. Görüntüleri dehşet içinde izlediğini söyleyen Zeyrek, şahsın gereken cezayı alması için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı.

Zeyrek, “Bugün bir insan müsveddesinin eski eşini darp ettiği görüntüleri dehşet içinde izledim. Şehrimizde, sokak ortasında hamile bir kadını öldüresiye döven bu mahlukatın gereken cezayı alması için elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Manisa bu insanların barınacağı, kadına şiddetin görmezden gelineceği bir yer olmayacak. Bütün gücümüzle kadının ve bebeğinin yanında olacağız.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN