İnstagram'dan paylaşım yapmayı sevenlere kötü haber! Bir daha hiç açılmayabilir

İnstagram'dan paylaşım yapmayı sevenlere kötü haber! Bir daha hiç açılmayabilir

İnstagram'a getirilen erişim engeli üzerine tartışmalar sürüyor. Günlerdir devam eden görüşmelerin sonunda bir daha hiç açılmama ihtimali gündemde yerini aldı. İnstagram'da paylaşım yapmayı sevenlere kötü haber geldi. İşte tüm detaylar...

Türkiye'nin de dahil olduğu 5 ülkede getirilen İnstagram kısıtlaması sürüyor. Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, erişim engeli hakkında görüşmelerini sürdürüyor. İnstagram'ın gerekli koşulları yerine getirmesi halinde açılacağı duyuruldu. Peki, açılmama ihtimali var mı? İşte o ihtimal...

YEŞİL IŞIK YAKILDI

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu İnstagram'da erişim engeli sürüyor. Türkiye'de alınan karar sonrasında erişime kapatılan İnstagram'ın, katalog suçlar nedeniyle kapatıldığı paylaşıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu konuda yaptığı açıklamalarda anlaşmanın yapılması halinde tekrardan açılacağı öne sürüldü. BTK ile görüşen İnstagram için yetkililerden yeşil ışık yakılsa da hiç açılamama ihtimali gündemde yerini aldı.

s-6e4e5c6517711b22aff0051f3df65cf25057603a.jpg

"BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE..."

Sosyal medya'nın bilinen isimlerinden Hakkı Alkan, İnstagram'ın hamas lideri İsmail Haniye suikasti ile ilgili paylaşımları kaldırdığı yönünde açıklamalar yaptı. Malezya'da da yaşanan bu olayla beraber İnstagram'ın özür dilediği öne sürülürken, Türkiye için de yapılması gerekilenin bu olduğu paylaşıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın taziye mesajının kaldırılması üzerine Hakkı Alkan, "bu şekilde devam ederse" ifadelerini kullanarak üzgün emoji kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN