Instagram hasreti bitiyor! Milyonlarca kullanıcıya müjde: Bakan Uraoğlu duyurdu

Instagram hasreti bitiyor! Milyonlarca kullanıcıya müjde: Bakan Uraoğlu duyurdu

Instagram hasreti nihayet son buluyor! Milyonlarca Instagram kullanıcısına müjdeyi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu duyurdu...

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanlığı, Instagram’a erişim engeli getirdi. BTK, re'sen kapatma yetkisini kullanarak Filistin ve İsmail Haniye'ye yönelik suikast sonrası yapılan paylaşımlar gerekçe göstererek bu kararı aldı. Erişim engeline yönelik tepkiler sürerken, kullanıcılar Instagram’ın kapatılmasına karşı çıkarak sosyal medya platformunun yeniden açılmasını talep etti.

"SON DÜZLÜKTEYİZ"

INSTAGRAM İÇİN KARAR ÇIKTI! YENİDEN ERİŞİME AÇILACAK - Haber48 - Muğla Son Dakika Haberleri

Erişim engelinin günlerdir devam etmesinin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, konuyla ilgili güncel durumu değerlendirdi. Uraloğlu, katıldığı canlı yayında Instagram'ın kapatılmasıyla ilgili görüşmelerin anlık olarak devam ettiğini belirtti. "Bizim özgürlük yaklaşımımız sosyal medya platformlarından çok daha yukarıda" diyen Uraloğlu, görüşmelerde ciddi aşamalar kaydedildiğini ifade ederek, "Son düzlükteyiz. Çok uzatmadan anlaşmayı umuyoruz" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN