Erdoğan kararı verdi: AK Parti'de il başkanı değişti

Erdoğan kararı verdi: AK Parti'de il başkanı değişti

AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür'ün görevine son verildi ve yerine Hüseyin Şansi atandı.

AK Parti'de yerel seçim başarısızlığının ardından Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür görevden alındı. Gür'ün yerine Hüseyin Şansi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla yeni il başkanı olarak atandı.

AK PARTİ | BatmanAkif Gür

AK Parti Teşkilat Başkanlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Batman İl Başkanlığına Sn. Hüseyin Şansi atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı Sn. Abdullah Akif Gür’e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen il başkanımıza başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

AK Parti'nin Batman İl Başkanı belli olduHüseyin Şansi

AK PARTİ SANDIKTAN ÜÇÜNCÜ ÇIKMIŞTI

Batman'da 31 Mart belediye başkanlığı seçimlerinde AK Parti, yüzde 64,5 oyla birinci olan DEM Parti ve yüzde 29,6 oyla ikinci olan Hüda Par'ın ardından yüzde 23,5 oyla üçüncü sırada yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN