Engin Akyürek'in kuzeni trafik kazasında vefat etti

Engin Akyürek'in kuzeni trafik kazasında vefat etti

Oyuncu Engin Akyürek'in amcasının kızı Ezgi Başak Akyürek Okul hayatını kaybetti. Okul, Sivas istikametine seyir halindeyken Refahiye ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında vefat ederken araçta bulunan yedi aylık oğlu Baray Alp Okul'un da ağır yaralandığı belirtildi.

Oyuncu Engin Akyürek'in amcası Ömer Akyürek’in 32 yaşındaki kızı avukat Ezgi Başak Akyürek Okul, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Sivas istikametine giden Ezgi Başak Akyürek Okul'un aracı, Refahiye ilçesi yakınlarında bir tıra arkadan çarptı.

Ezgi Başak Akyürek Okul bu kazada hayatını kaybederken araçta bulunan yedi aylık oğlu Baray Alp Okul'un da ağır yaralandığı belirtildi.

Yaralanan yedi aylık Baray Alp Okul, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahale yapıldıktan sonra Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN