Boş lahmacun, boş baklava derken bu da oldu! Üzerine tuz ekleyip satıyor, görenler inanamadı

Ekonomik zorluklar yüzünden boş lahmacun, boş baklava derken şimdi de bu oldu! Üzerine tuz ekleyip satıyor, görenler inanamadı...

Ekonomik kriz ve yükselen hayat pahalılığı, vatandaşları her geçen gün daha fazla zorlarken, en basit yiyecekler bile lüks haline geldi. Gıda fiyatlarındaki artışlar nedeniyle, tost gibi günlük tüketilen yiyeceklerin bile içeriği değişiyor.

Bu zorlu süreçte bir kafe sahibi, tostun ana malzemeleri olan kaşar peyniri ve sucuğu maliyetlerden dolayı çıkararak yeni bir alternatif sundu. Artık tost, sadece ekmeğe sürülen salça ve üzerine serpilen baharatlardan oluşuyor. Bu sade tost, hem ekonomik koşulların geldiği noktayı gözler önüne serdi hem de kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN