Emekliler tası tarağı toplayıp bu ilçelere kaçıyor! İşte emeklilerin favori ilçeleri: Asıl hayat buralarda başlıyor

Emekliler tası tarağı toplayıp bu ilçelere kaçıyor! İşte emeklilerin favori ilçeleri: Asıl hayat buralarda başlıyor

Türkiye'de çoğu kişinin hayali emekli olduktan sonra sakin ve huzurlu bir yerde yaşamak. Özellikle ülkemizdeki kaostan kaçmak isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Gelen son istatistikler ise emeklilerin hangi şehirlere yerleştiğini ortaya çıkardı. Emekliler tası tarağı toplayıp bu ilçelere kaçıyor! Asıl hayat buralarda başlıyor. İşte emeklilerin favori ilçeleri...

Emekli olan çoğu kişi çalıştığı büyükşehirlerden kaçıp sakin bir yere yerleşmek istiyor. Kafasını dinlemek ve doğaya doymak isteyen çoğu kişi yeni rotalar aramakta. Gelen son bilgiler ise herkesi şaşırttı. Türkiye'de emeklilerin en çok tercih ettikleri ilçeler belli oldu. Emekliler tası tarağı toplayıp bu ilçelere kaçıyor!

EMEKLİLER TASI TARAĞI TOPLAYIP BU İLÇELERE KAÇIYOR

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerin merkezlerinde uzun yıllar çalışan insanlar daha sakin sahil kasabası denilebilecek bölgelere göç ediyor. İnsanlar daha az kalabalık hatta kalabalığın neredeyse olmadığı bölgelere göç etmeye çalışıyor. Göç edenlerin başında ise emekli vatandaşlar geliyor. On yıllarca yoğun çalışma temposu ve yorgunluğun ardından emekliler sakin il ve ilçelere kaçıyor.

yeni-proje-2024-08-25t170059-870.jpg

İŞTE EMEKLİLERİN FAVORİ İLÇELERİ! ASIL HAYAT BURALARDA BAŞLIYOR

Ekonomim'de yer alan habere göre, emekli vatandaşların favori ilçeleri arasında Geyve, Köyceğiz, Ayvalık gibi yerler var. Hobi bahçeleri kurabilecekleri meyve sebze ekebilecekleri ve küçükbaş hayvanlarla ilgilenebilecekleri bölgelere göç eden emekliler gözlerine şu illeri kestiriyor;

10. Denizli

Pamukkale

9. Sakarya

Sapanca

8. Mersin

Erdemli

Silifke

7. Bursa

Mudanya

Gemlik

6. Çanakkale

Gökçeada

Bozcaada

Assos (Behramkale)

5. Balıkesir

Ayvalık

Edremit

Gönen

yeni-proje-2024-08-25t170117-269.jpg

4. İzmir

Urla

Çeşme

Seferihisar

3. Aydın

Kuşadası

Didim

2. Antalya

Kaş

Alanya

Kemer

1. Muğla

Bodrum

Fethiye

Marmaris

Datça

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN