Düğün maganda kurşunuyla kana bulandı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Düğün maganda kurşunuyla kana bulandı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Giresun'un Eynesil ilçesinde açık havada düzenlenen bir düğünde magandalar tabancayla rastgele havaya ateş açtı. Kurşunların hedefi olan 2 kişiden biri hayatını kaybetti, diğerinin ise sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Giresun'un Eynesil ilçesinde bağlı Ören beldesinin Kıran Mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında açık havada düzenlenen bir düğün maganda kurşunuyla kana bulandı.

9828665.jpg

RASTGELE HAVAYA ATEŞ ETTİLER

Düğünde kimliği belirsiz kişilerce tabancayla havaya rastgele ateş edildi. Mermilerin isabet ettiği Hüseyin Ölçücü (58) ile Bilal Yetim (62) ağır yaralandı. Yaralılar davetliler tarafından Eynesil Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

9828667.jpg
Hüseyin Ölçücü (Ölen)

1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ AĞIR YARALI

Ameliyata alınan yaralılardan Hüseyin Ölçücü, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Aynı hastanede tedaviye alınan daha sonra Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edilen Bilal Yetim'in ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

9827532.jpg
Bilal Yetim (Ağır yaralı)

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken jandarma, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN