Demirin üzerine su döktüler: Su saniyesinde yok oldu: Sakın evden çıkmayın

O ilimizde çekilen görüntüler izleyenleri şaşkına çevirdi. Hava sıcaklığını göstermek için demirin üzerine su döktüler, dökülen su aynı saniyede buharlaştı...

Hatay'da yaşanan kavurucu sıcaklar, bölgedeki inşaat alanlarında çalışan işçileri zor durumda bırakıyor. Sosyal medyada paylaşılan bir video, bu sıcakların etkisini çarpıcı bir şekilde gözler önüne serdi. Videoda, bir inşaat alanındaki demirlerin üzerine dökülen suyun anında buharlaştığı görüldü. Bu görüntü, Hatay'daki yüksek sıcaklıkların adeta bir simgesi haline geldi.

İnşaat işçilerinin çalışma koşullarını daha da zorlaştıran sıcak hava dalgası, bölgedeki vatandaşları da olumsuz etkiliyor. Meteoroloji yetkilileri, sıcaklıkların daha da artabileceği konusunda uyarıda bulunuyor ve özellikle öğle saatlerinde dışarıda bulunanların dikkatli olması gerektiğini belirtiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN