Dalından alıcı bulamıyordu, markette 100 lirayı gördü! Çiftçi tonlarca limonu dökerken isyan etti

Dalından alıcı bulamıyordu, markette 100 lirayı gördü! Çiftçi tonlarca limonu dökerken isyan etti

Adana’da bir limon üreticisi dalında üretici bulamadığı ürünün markette 100 lira olduğunu görünce çılgına döndü. Daldaki limonları sökerek yolun ortasına döken çiftçi tonlarca limonu dökerken isyan etti…

Son zamanlarda limonun kilosu 100 TL’ye dayanırken bu fiyat artışı da oldukça dikkat çekti. Bahçede daha uyguna satılan ancak alıcı bulunamayan limonun marketlerde fahiş fiyatla satıldığını gören bir üretici ise duruma isyan etti…

“YAZIK DEĞİL Mİ BU NİMETE?”

Adana’daki bir limon üreticisi limonun markette 100 TL’ye satıldığını ancak markette para etmediğini fark edince duruma isyan etti. Kendi imkanlarıyla daldaki limonları toplayarak tarlanın kenarına döken üretici çektiği videoda haklı isyanını dile getirdi.

adanada-limonlari-doken-uretici.png

Limon yığınlarının önünde isyanını konuşturan üretici, buna bir çare bulunmasını isteyerek "Bu limonun bu hale düşmesi neden gündem olmuyor. Yazık değil mi bu nimete? Yazık arkadaşlar. Ülkemizde şu limona muhtaç olanlar vardır ama burada Adana'da ise limon para etmiyor" dedi.

Açıklamasının devamında ise "Kendi ağaçlarımızı kendi paramızla temizleyip limonu dışarı döktük" diyen üretici, "Bu milli serveti ne yapacağız? Bunun bir açıklamasını yapın. Artık gündeme getirin milletin onca emeği var. Bunun mazotu ver gübresi var... Bu niye bu hale geldi..." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN