Bir bardak içen 50 yıl öksürmüyor! Japonların gizli içeceği

Bir bardak içen 50 yıl öksürmüyor! Japonların gizli içeceği

Japonların favori içeceği! Bir bardak içen yıllarca hastane yüzü görünüyor. Meğer her gün bu sebzenin suyunu sıkıp içiyorlarmış. Tam bir vitamin deposu

Hayat tarzları kadar sağlıklı beslenmeleriyle de dikkat çeken Japonların uzun yaşama sırrı ortaya çıktı. Bu sebzenin suyunu kaynatıp her gün bardak bardak içiyorlar. İçerisinde çok sayıda vitamin bulunan bu sebzenin adı: Kara turp

Sağlık konusunda en titiz olan ülkelerden biri de Japonlar. Uzun yaşamlarıyla dikkat çeken Japonların içeçekleri de dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle kara turpun suyunu sürekli tüketen Japon’lar neredeyse hastane yüzü görmüyorlar.

img-9254.jpeg

KARA TURP SUYU NASIL HAZIRLANIR?

Özellikle kış aylarının vazgeçilmezi olan kara turp çok sayıda hastalığın da şifacısı. Öksürük, enfeksiyon gibi hastalıklar için birebir faydalı olan Kars turp suyuyla da tam bir şifa deposu. Evinizde kolayca hazırlayabilirsiniz.

Öncelikle turplarınızı dilim dilim ayırarak suyunda bekletin. 1 gün dolapta beklettiniz suyu sabahları için. Tek bir bardağı ile yıllarca öksürürk enfeksiyon sorunu yaşamayacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN