Babasını ekmek bıçağıyla öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı: Beni tehdit etti

Babasını ekmek bıçağıyla öldürdü! İlk ifadesi ortaya çıktı: Beni tehdit etti

Isparta'da yaşayan 20 yaşındaki D.Z. babasını göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Genç kız ilk ifadesinde babasının kendisini tehdit ettiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Olay, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Salur köyünde yaşandı. D.Z. (20) ile babası Osman Zeybek (49) arasında iddiaya göre tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından D.Z. babasını bıçakla göğsünden yaraladı. Şarkikaraağaç Devlet Hastanesine kaldırılan Osman Zeybek, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Babası Osman Zeybek'i bıçakla öldürdükten sonra gözaltına alınan D.Z. ifadesinin ardından öğleden sonra adliyeye gönderildi. D.Z. ilk ifadesinde, Nevşehir'de üniversite öğrencisi olduğu, babası ile annesinin yaklaşık 6 yıl önce boşandığını söyledi. Genç kız, olay öncesinde 2 kız kardeşi ve annesiyle birlikte köyde bir düğüne katıldıklarını ve burada babasını gördüğünü söyledi. Düğünde babasının kendisini tehdit eder gibi hareketler yaptığını anlatan genç kız, evden aldığı ekmek bıçakla dışarı çıktığını, evin yakınlarında babasıyla karşılaştığını ve bıçağı sapladığını anlattı.

Babasının kendisine daha önce zarar verdiğini öne süren D.Z.'nin psikolojik sorunları olduğu ve intihara kalkıştığı iddia edildi. Hayatını kaybeden Osman Zeybek'in vücudunda iki bıçak darbesi tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN