Ankaralılar ücretsiz binecek! Ego duyurdu: 06:00’a kadar kimse ücret ödemeyecek

Ankaralılar ücretsiz binecek! Ego duyurdu: 06:00’a kadar kimse ücret ödemeyecek

Ankaralılara sevindiren açıklama EGO Genel Müdürlüğü'nden geldi. Kimse ücret ödemeyecek saat 06.00’da kadar ücretsiz kullanılacak. İşte tüm detaylar…

EGO Genel Müdürlüğü'nden 15 Temmuz açıklaması geldi. 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik gününde toplu taşıma kullanacak vatandaşlara sevinçten havalara uçuyor. Kimse ücret ödemeyecek. İşte tüm detaylar…

HERKES ÜCRETSİZ BİNECEK

EGO Genel Müdürlüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde otobüs, metro ve Ankara'yla ulaşımı ücretsiz yaptı. Pazartesi günü saat 06.00'da başlayacak olan ücretsiz ulaşım 16 Temmuz 2024 Salı günü saat 06.00'a kadar devam edecek. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

ego-toplu-ulasim-kapak.jpg

"Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin aldığı karar gereğince vatandaşlarımız, 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 06.00'dan, 16 Temmuz 2024 Salı günü saat 06.00'ya kadar, EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz faydalanabileceklerdir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN