Ankara'daki kazadan yaralı kurtulan yolcu: İçimize doğmuştu, kardeşimi uyardım

Ankara'da 9 kişinin öldüğü otobüs kazasından yaralı olarak kurtulan yolcu yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Batuhan Polat (18), "Sivas'ta arabanın lastiği patladı. Sonra lastiği değiştirdiler. İçimize doğmuştu gerçekten, küçük kardeşimi uyardım. Araba değiştirebilirdik, değiştirmedik." dedi.

Ankara-Eskişehir karayolu Polatlı Olukpınar köyü mevkiinde dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinden İzmir'e gitmek üzere yola çıkan Öz Ağrı Seç Turizm firmasına ait Çetin Karayel yönetimindeki 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu üst geçidin beton ayağına çarptı. Feci kazada, otobüs şoförü Çetin Karayel de dahil olmak üzere 9 kişi hayatını kaybederken, 27 yolcu yaralandı.

9825873.jpg

'İÇİMİZE DOĞMUŞTU, KARDEŞİMİ UYARDIM'

İzmir’de annelerinin yanına tatile gitmek için otobüse binen 18 yaşındaki Batuhan Polat ve 12 yaşındaki kardeşi Ebrarcan Polat da kazadan yaralı kurtulanlar arasında yer aldı. Otobüste 21 ve 22 numaralı koltuklarda oturan iki kardeş, hastanede tedavi altına alındı.

4654-001.jpg

Bacaklarında kırıklar bulunan Batuhan Polat, "Ağrı'dan İzmir'e ben ve küçük kardeşim annemizin yanına gidiyorduk. Sonra gelişen talihsizliklerden dolayı Sivas'ta arabanın lastiği patladı. Sonra lastiği değiştirdiler. İçimize doğmuştu gerçekten, küçük kardeşimi uyardım. Araba değiştirebilirdik, değiştirmedik. Buna da şükürler olsun, gece biz uyurken kaza oldu. Çok kişi öldü. Ölenlerin ailesine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

9825869.jpg

'ÇIĞLIKLAR İLE UYANDIM'

Batuhan Polat, kaza anını, "Kaza anında araba sağa sola doğru gitti. Ben uyuyordum, kadınların çığlıkları ile uyandım arabada. Sonra kaza sırasında araba bir yere çıktıktan sonra bayıldım. Kardeşimi korumaya çalışıyordum. Benim şu an iki ayağımda kırıklar ve çatlaklar var, pazartesi günü ameliyat olacağım" ifadeleriyle anlattı.

9825868.jpg

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kazayla ilgili başlattığı soruşturma ise devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN