Alkollü tır sürücüsünün polise yaptığı savunma hayrete düşürdü! Babası da destek çıkmadı, ehliyetine el kondu

Polisin, "Dur ihtarına" uymayan alkolü tır sürücüsü, idari para cezasından ve ehliyetini kaptırmamak için her yolu denedi ama polis ekiplerini ikna edemedi. İşte o anlar...

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinden yola çıkarak Edirne'ye giriş yapan Eyüpcan Kutlu idaresindeki tır, polis ekipleri tarafından şehrin girişinde durdurulmak istendi.

TEM Edirne otoban bağlantı yolu Kıyık girişinde bulunan polis kontrol noktasındaki işaret levhalarını ezdikten sonra polisin, "Dur" ihtarına uymayan alkolü sürücü Eyüpcan Kutlu, tırla kaçmaya başladı.

Şehrin içinde kaçarak gizlenmeye çalışan sürücü Eyüpcan Kutlu, yoldan geçen yayalara da yol vermeyerek vatandaşların can güvenliğini tehlikeye düşürdü.

Vatandaşların da ihbar üstüne ihbar ettiği tır, kısa süre içinde Abdi İpekçi Caddesi üzerinde yakalandı.

ben-esrar-icip-kac-kere-durduruldum-hicbir-sey-olmadi-3.jpg

ALKOLLÜ ŞEKİLDE TIRLA ŞEHİR İÇİNDE KAÇMAYA ÇALIŞTI

Polisin yaptığı kontrolde sürücü Eyüpcan Kutlu'ya daha önceden de ehliyetine alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldığı öğrenildi. Yapılan alkolmetre testinde Eyüpcan Kutlu'nun 131 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Eyüpcan Kutlu, ceza yememek ve ehliyeti kaptırmamak için polise dakikalarca dil döktü ve ağladı. Daha sonra babasını arayan sürücü Eyüpcan Kutlu, babasından beklediği desteği göremedi.

Trafik polisleri sürücü Eyüpcan Kutlu'ya trafik kurallarına uymamaktan ve alkolü araç kullanma suçundan 9 bin 450 TL para cezası uygularken, ehliyeti de 2 yıl süre ile alıkonuldu.

ben-esrar-icip-kac-kere-durduruldum-hicbir-sey-olmadi-1.jpg

ben-esrar-icip-kac-kere-durduruldum-hicbir-sey-olmadi-2.jpg

ben-esrar-icip-kac-kere-durduruldum-hicbir-sey-olmadi-7.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN