AK Parti İl Başkan Yardımcısı yorgun merminin hedefi oldu

AK Parti İl Başkan Yardımcısı yorgun merminin hedefi oldu

AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Yusuf Gökdemir, bahçede oturduğu esnada ensesine yorgun mermi isabet etti. Gökdemir ambulansla hastaneye kaldırılırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Gökdemir, Sakarya'nın Karasu ilçesine bağlı Yuvalıdere Mahallesi'nde bahçede otururken ensesinde acı hissetti. Ensesinden kan geldiğini gören gören Gökdemir durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler ilk müdahalenin ardından Gökdemir'i Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Burada tedaviye alınan Gökdemir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

'ARTIK BU İŞE BİR SON VERELİM'

Konuya ilişkin olarak AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Tever, “Karasu Yuvalıdere’de bahçede oturduğu esnada yorgun mermi sebebiyle yaralanan İl Başkan Yardımcımız, dava arkadaşımız Yusuf Gökdemir’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Çok şükür ki Yusuf ağabeyimizin hayati tehlikesinin olmadığının bilgisini aldım. Yüce Allah’tan şifalar diliyorum. Son zamanlarda artan silah sıkma olaylarının her an masum bir cana sebep olacağını asla unutmayalım. Vurulan sizin kardeşiniz, çocuğunuz da olabilir. Artık bu işe bir son verelim” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN