Affogato’ya rakip kahve Türkiye’den geldi! Sadece o şehirde yapılıyor! Yandım kahvesini tatmayan çok şey kaybediyor

Son zamanlarda dünyada yaygın olarak tüketilen bir kahve türü olan Affagato’ya rakip Türkiye oldu. Türkiye'nin eşsiz lezzetleri arasında yer alan Türk kahvesinin bu halini daha önce hiç görmediniz. Yalnızca o şehirde yapılıyor yandım kahvesinin tadına bakmayan çok şey kaybediyor. İşte tüm detaylar…

Dünyada farklı çeşit kahve türleri bulunurken son zamanların en popüleri ise affogato oluyor. Sık sık duyduğumuz bu kahve türü hem sunumu hem de tadıyla adını duyurdu. Türkiye'nin başkenti Ankara ise dünyaca konuşulan bu kahveye rakip çıkıyor. Adına Yandım kahvesi deniyor tadına bir bakan bir daha vazgeçemiyor. İşte tüm detaylar…

TÜRKİYE’DE BİR İLK

Dondurmanın üzerine espresso dökülerek yapılan affogato Türkiye'de daha farklı bir versiyonuyla sunuluyor. Başkent Ankara'da oldukça ilginç bir kahveye imza atıldı. Ankara Kalesi'nde yer alan Kahvecimüco oldukça farklı bir kahveyle adından söz ettirdi. Sosyal medya platformu Instagram üzerinden farklı lezzetleri tanıtan yemedengezme hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte Türkiye'de ilk kez yapılan Yandım kahvesi herkesin dikkatini çekti.

SİZ HİÇ DONDURMALI YANDIRMA KAHVESİ DENEDİNİZ Mİ???????? Kahvecimuco????Bölüm-2 #shorts - YouTube

Kendini kahve konusunda geliştirmiş olan Müco ilk kez yapılan dondurmalı Türk Kahvesine yandım kahvesi adını verdi. Affogato dondurmalı kahvesinden esinlenerek Emir Ali Enç tarafından geliştirilen kahve hem sunumuyla hem de tüketimi ile dikkat çekiyor.

1 adet maraş dondurmasının üzerine hazırlanmış bol köpüklü Türk kahvesi eklendiğinde ortaya eşsiz bir lezzet çıkıyor. Yavaş yavaş kahvenizi yudumlarken sonda kalan dondurmayı da telve ile birlikte karıştırarak tüketebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN