Galatasaray basketbol şube sorumlusu Topsakal'ın fotomontaj oyunu

Galatasaray basketbol şube sorumlusu Topsakal'ın fotomontaj oyunu

F.Bahçe serisinin son maçında motivasyon için hazırlanan posterde Eurocup zaferinin fotoğrafı kullanılırken şube sorumlusu Can Topsakal photoshop’la kendisini Özbek’in yanına koydurdu.

Birbirinden olaylı 4 maça sahne olup önceki gün sona eren G.Saray Odeabank-F.Bahçe, Erkekler Basketbol Ligi play-off yarı final eşleşmesinin ardından bir skandal daha ortaya çıktı. Serinin ikinci maçında F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile G.Saray Başantrenörü Ergin Ataman arasında yaşananlar ve hemen ardından iki kulüpten gelen demeç savaşlarının ardından üçüncü maçta ise işler çığrından çıkmıştı.

GALATASARAY'I KARIŞTIRAN GÖRÜNTÜ

Vatan'ın haberine göre Sarı-kırmızılı taraftarların küfürlü tezahüratları ve diğer tribün olayları nedeniyle hakemler defalarca anons yaptırmak zorunda kalırken asıl kıyamet maçın ardından kopmuştu. Bir G.Saray taraftarı, F.Bahçe koçu Obradovic’in yüzüne tükürmüş ve sarı-kırmızılılara 2 maç seyircisiz oynama cezası gelmişti.

ASIL FOTOĞRAF YER ALMIYOR

Serinin sona ermesiyle bu olayların üstüne sünger çekilirken bir başka skandal ise G.Saray Kulübü içinden çıktı. Salı akşamı oynanan 4. maç öncesi oyuncuları motive etmek için G.Saray Basketbol Şube Sorumlusu Can Topsakal 3 metrelik dev bir pankart hazırlattı. Sarı-kırmızılıların Strasbourg’u devirip Eurocup şampiyonu olduktan sonra verdiği pozun yer aldığı posterde ise bir detay dikkat çekti. Asıl fotoğrafta bulunmayan Can Topsakal, posteri yaptırırken kendisini photoshop’la başkan Dursun Özbek’in yanına yerleştirtti.

16-06/02/-2197404.JpegPHOTOSHOPLU HALİ / FOTOĞRAFLAR: VATAN GAZETESİ

16-06/02/-2197406.Jpeg
FOTOĞRAFIN GERÇEK HALİ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN