Ünlü yatırım uzmanı kolay yoldan para kazanmanın yolunu açıkladı! Bunu bilen paraya para demiyor

Ünlü yatırım uzmanı kolay yoldan para kazanmanın yolunu açıkladı! Bunu bilen paraya para demiyor

Ünlü yatırım uzmanından kolay yoldan para kazanma yolu! Tek tek açıkladı: Bunu bilenler paraya para demeyecek! İşte yatırım yaparken dikkat etmeniz gerekenler...

Yatırım, sermaye, zaman veya herhangi bir kaynağın belirli bir getiri elde etme hedefiyle değerlendirilmesi sürecidir. Yatırım yaparken genellikle bir risk alınır ve bu riskin karşılığında belirli bir getiri beklenir. Yatırımcılar genellikle hisse senetleri, tahviller, emtialar, gayrimenkul ve yatırım fonları gibi çeşitli varlıklara yatırım yaparlar.

YATIRIM YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Do not hesitate to get your kids into investing - Sammamish Independent

Yatırım yaparken göz önünde bulundurulması gereken birçok önemli faktör vardır. Bunlar arasında yatırım yapılacak varlığın risk ve getiri profili, yatırımın likiditesi, yatırım süresi ve yatırım miktarı gibi unsurlar bulunur.

MERT BAŞARAN: DOĞRU YATIRIMLA BÜYÜK KAZANÇLAR MÜMKÜN

Yatırım uzmanı Mert Başaran'dan az birikimi olanlara tavsiye! Ne düşme riski var ne batma: 250

Günümüzde doğru yatırım yapmak üzerine yapılan araştırmalar internet üzerinde sıkça yapılmaktadır. Para kazanmanın yolları da bu araştırmaların ana konuları arasında yer alır. Ünlü ekonomist Mert Başaran, kolay yoldan para kazanmanın yollarını açıkladı. Başaran, para kazanmanın sırrının tasarruf yaparak paranın büyümesine izin vermek olduğunu vurguladı. Başaran, “Doğru bir yere parayı koyarsan büyür. İkinci olarak ta etrafımızdaki toksik bize harcatan insanları çıkartacağız. İhtiyacının varsa bir şey alın yoksa almayın. Fonlardaki getiri yüzde 150’ye gelmiş o yüzden hisse senedi yerine işi ehline verin” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN