TMO fındık randevuları açıldı! Fındık satmak için nasıl randevu alınır? Detaylar belli oldu

TMO fındık randevuları açıldı! Fındık satmak için nasıl randevu alınır? Detaylar belli oldu

Fındık hasat zamanının gelmesiyle, alımlar başlıyor. TMO fındık alımı için randevu tarihlerini paylaştı. Peki, fındık satmak için randevu nasıl alınır? Telefondan randevu başvurusu yapılır mı? İşte tüm detaylar...

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden (TMO) fındık üreticilerinin beklediği haber geldi. Randevu tarihini duyuran TMO, ürünlerin satılabileceğini duyurdu. Peki, TMO'dan fındık satmak için randevu nasıl alınır? İşte randevu detayları...

RANDEVU TARİHİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ordu'da bulunan fındık üreticilerinin hasat döneminin başlamasıyla alım için beklenen tarih geldi. TMO'nun açıklamasına göre, alımlar için hazırlıklar tamamlanırken 12 Ağustos Pazartesi günü itibariyle başladı. Üreticilere randevu verilerek, fındık satışları yapılacak.

1d95c0e122.jpg

TELEFONLA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Fındıklarını TMO'ya satmak isteyen üreticilerin, öncelikle TMO'nun belirlediği alım noktalarına randevu alarak müracaat edilmesi gerekir. Randevu almak için TMO’nun internet sitesi veya telefon hattı kullanılabilir. Randevu almadan başvuru yapılması mümkün olmadığı gibi, bu nedenle üreticilerin bu süreci önceden planlaması gerekiyor.

k-956byhw2eu.jpg

TMO'NUN BELİRLEDİĞİ STANDARTLAR

Randevu tarihine uygun olarak ürünlerini TMO alım noktalarına getiren üreticiler, fındıklarının kalite analizlerini yaptırmak zorunluluğu vardır. TMO, ürünlerin kalitesini belirlemek için çeşitli testler gerçekleştirecek ve yalnızca belirlenen standartlara uyan fındıkları kabul edecektir. Bu standartlar arasında nem oranı, randıman ve yabancı madde oranı gibi kriterler titizlikle incelenecektir.

TMO, üreticilere adil bir fiyat politikası sunmayı amaçlamaktadır. Üreticilerin süreci sorunsuz bir şekilde tamamlayabilmesi için gerekli belgeleri eksiksiz olarak sunmaları ve belirlenen standartlara uymaları büyük önem taşır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN