Tesla arabası olanlara kötü haber! Herkesin sevdiği özellik çıkarılıyor: Bu karar herkesi çok kızdıracak

Tesla arabası olanlara kötü haber! Herkesin sevdiği özellik çıkarılıyor: Bu karar herkesi çok kızdıracak

Tesla’nın o modelini kullananlara kötü haber! O özellik artık olmayacak. Tesla resmi açıklama yaptı. Tesla kullanıcılarının severek kullandığı özellik o tarihten itibaren tamamen kalkacak...

Elektrikli araç sektöründe inovasyonlarıyla öne çıkan Tesla, Türkiye’deki Model Y kullanıcılarına sunduğu Premium Bağlantı hizmetinde önemli bir değişiklik yapacağını duyurdu. Tesla'nın resmi açıklamasına göre, 1 Ekim 2024'ten itibaren teslim alınan araçlarda Premium Bağlantı aboneliği kapsamında Spotify Premium artık sunulmayacak. Bu tarihten önce araçlarını teslim alan kullanıcılar ise 1 Aralık 2024 itibarıyla bu hizmetten yararlanamayacak.

Tesla crée la surprise : une fonctionnalité appréciée ne sera plus disponible !

TESLA RESMİ AÇIKLAMA YAPTI

Tesla, konuya ilişkin resmi sitesinden şu açıklamayı yaptı: “Aracınızı 1 Ekim 2024’te veya sonrasında teslim aldıysanız, Premium Bağlantı aboneliğinize Spotify Premium dahil değildir. Aracınızı 1 Ekim 2024’ten önce teslim aldıysanız, Spotify Premium hesabınız 1 Aralık 2024’ten itibaren artık Premium Bağlantı aboneliğinize dahil edilmeyecektir.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN