Ekonomik kriz dev süt firmasını yerle bir etti! Mahkeme son kararını verdi: 11 Temmuz’a kadar süreleri var…

Ekonomik kriz dev süt firmasını yerle bir etti! Mahkeme son kararını verdi: 11 Temmuz’a kadar süreleri var…

Ekonomik kriz şirketleri vurmaya devam ederken şimdi de dev süt firmasını yerle bir etti. Konya’da üretim yapan o süt markasının artık tarih olduğu öğrenilirken, mahkeme 11 Temmuz’a kadar süre verdi…

Ekonomik krizden kaynaklı iflaslar tüm dünyada yaşanırken, Türkiye’de de iflaslar artmaya devam ediyor. Ülkemizde 2020 yılının ardından etkisini artıran kriz, büyük küçük demeden şirketleri yıkmayı başarıyor.

SÜT FİRMASI İFLAS ETTİ ALACAKLILARA 11 TEMMUZ’A KADAR SÜRE VERİLDİ

Son gelen iflas haberi ise Konya’daki ünlü süt firmasından oldu. Konya’da 44.000 metrekarede üretimlerini sürdüren Akbel Süt, iflas tehlikesiyle karşı karşıya kalarak konkordato talep etti.

akbel-sut-iflas-1.jpg

Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi alacaklılara önemli bir duyuruda bulunarak, 11 Temmuz tarihine kadar firmadan alacağı olanların konkordato komiserine kayıt yaptırması gerektiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN