Bakan Işıkhan'dan emeklilik farkı açıklaması! Bu sene emekli olanlar daha yüksek maaş alacak

Bakan Işıkhan'dan emeklilik farkı açıklaması! Bu sene emekli olanlar daha yüksek maaş alacak

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, gündemde yer alan emeklilik farkı konusuna değindi. Konuyla ilgili merak edilenleri açıklayan Bakan Işıkhan, çalışmaların sürdüğünü vurguladı…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bu yıl emekli olacaklar ile 2025 yılında emekli olacakların aylıkları arasındaki farkla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtti. Bakan Işıkhan, "Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız ile bir araya gelip görüşeceğiz," ifadelerini kullandı.

KAMUOYUNA YANSIYAN FORMÜLLER

Basın mensuplarının 2024 ve 2025 yıllarında emeklilik aylıkları ile ilgili sorularını yanıtlayan Işıkhan, "Bir netlik yok, ekiplerimiz çalışıyor," şeklinde konuştu. Hükümetin emeklilik aylıkları arasındaki farkı azaltmaya yönelik çeşitli formüller üzerinde çalıştığına dikkat çekti.

emeklilik-farki-aciklamasi.jpg

ÇALIŞMA SAATLARİ KONUSUNDAKİ DURUM

Ayrıca Bakan Işıkhan, çalışma saatlerinin kısalmasına yönelik herhangi bir çalışma olmadığını da vurguladı. Bu açıklama, kamuoyunda merak edilen diğer bir konu olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN