İstismar suçuyla ceza alan Dani Alves serbest kaldı

İstismar suçuyla ceza alan Dani Alves serbest kaldı

Cinsel saldırı suçundan 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılan eski futbolcu Dani Alves, yaklaşık 15 ay cezaevinde yattıktan sonra 1 milyon euro kefalet bedelini ödemesinin ardından serbest kaldı.

Geçtiğimiz ay cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan eski Barcelona ve Brezilya Milli Takımı futbolcusu Dani Alves, mahkeme tarafından suçlu bulunarak 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak Barcelona'da yapılan mahkeme, Alves'in temyiz başvurusu üzerine 1 milyon euro kefaletle serbest bırakılmasına karar verdi.

Barselona İl Mahkemesi'nin 20 Mart'ta aldığı kararla belirlenen 1 milyon euroluk kefalet bedelini 5 gün sonra bulan Alves, paranın yatırılmasının ardından Barselona yakınlarındaki Brains 2 Cezaevi'nden çıktı. Dünya basınının yoğun ilgi gösterdiği Alves, cezaevi kapısında bekleyen basının sorularını yanıtsız bırakarak, avukatıyla birlikte arabayla ayrıldı.

8942376.jpg

ÜLKEDEN AYRILAMAYACAK

Savcılık, "Alves'in İspanya'dan kaçma riskinin halen yüksek olduğu" gerekçesiyle şartlı tahliyenin durdurulmasını istedi. İspanya ve Brezilya pasaportlarına el konulan Alves mahkemenin verdiği kararla, haftada bir mahkemeye imza atma, İspanya'yı terk etmeme, mağdur olan kadından en az 1 kilometre uzak durma ve hiçbir şekilde iletişime girmeme şartlarına uymak zorunda kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN