Galatasaray'dan sürpriz proje! Dursun Özbek resmen açıkladı...

Galatasaray'dan sürpriz proje! Dursun Özbek resmen açıkladı...

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün gerçekleşen Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda sürpriz projeyi açıkladı.

Galatasaray Spor Kulübü’nün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. Programda söz alan sarı-kırmızılı ekibin başkanı Dursun Özbek, sürpriz bir projeyi açıklayarak camiada büyük heyecan yarattı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde hayata geçirilmesi planlanan projede Atatürk'ün heykelinin dikileceğini ve söz konusu heykelin 11 metre uzunluğunda olacağını açıkladı.

Başkan Özbek'in açıkladığı, RAMS Park'ın TEM'e bakan tarafında yükselecek heykelde Mustafa Kemal Atatürk, Ali Sami Yen ve Tevfik Fikret'in tasviri yer alacak.

Aslan'ın Başkanı Özbek, camiada büyük heyecan yaratan 'heykel' projesi hakkında "Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin TEM'e bakan köşesine konmak üzere Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ali Sami Yen ve Tevfik Fikret'in yaklaşık 11 metre yüksekliğindeki heykellerinin yapımına başladık. Bu heykel o bölgeden geçen her Galatasaraylı için gurur vesilesi olacak." açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN