Çeçenistan'da akaryakıt istasyonunda patlama: 4 kişi hayatını kaybetti

Çeçenistan'ın başkenti Grozni'de bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen patlamada iki çocuk da dahil olmak üzere toplamda 4 kişi yaşamını yitirdi.

Çeçenistan'ın Grozni şehrinde bugün erken saatlerde bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen patlama, büyük bir üzüntüye yol açtı. Olayda, iki çocuğun da bulunduğu dört kişi hayatını kaybetti. Patlamanın sebebi henüz belirlenemezken, yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı. Grozni’deki bu trajik olay, bölgedeki güvenlik endişelerini yeniden gündeme getirdi.

TESİSTEN FIRLAYAN PARÇALAR BİRÇOK EV VE ARAÇTA HASARA YOL AÇTI

Rusya'ya bağlı Çeçenistan'ın başkenti Grozni'de bir akaryakıt istasyonunda akşam saatlerinde yaşanan patlamada 2'si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edilirken, patlamanın etkisiyle tesisten fırlayan parçalar birçok ev ve araçta hasara yol açtı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, patlamanın istasyonun deposundaki sıkışma nedeniyle meydana geldiği bildirildi. Patlamanın ardından 900 metrekarelik alana yayılan yangın bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, Grozni Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN