Icardi Galatasaray'a veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Icardi Galatasaray'a veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Icardi, sarı-kırmızılı ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Golcü oyuncunun yeni durağının ise şimdiden belli olduğu öne sürüldü.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü Süper Lig şampiyonluğunu elde etmeyi amaçlayan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi Icardi hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'a transfer olduğu günden bu yana sarı-kırmızılı forma altında kaydettiği gösterdiği performans ile taraftarların sevgilisi haline gelen Icardi hakkında ortaya atışan iddia herkesi şaşırttı.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi'nin futbol kariyerini Arjantin'de sürdürme ihtimali bir hayli yüksek. Arjantin devinin bu transfer için kesenin ağzını açacağı öne sürülürken golcü oyuncunun da ülkesine dönmeye sıcak baktığı öne sürüldü.

Geçen yıl yaz transfer döneminde 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a imza atan golcü oyuncu, sarı-kırmızılı forma altında 83 müsabakada görev alırken 58 gol 22 asiste imza attı. Golcü oyuncunun güncel piyasa değerinin 15 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN