Telegram'ın yapay zeka özelliği Whatsapp'a geldi! Ücretsiz asistanlık yapıyor, üstelik resim de çizebiliyor

Telegram'ın yapay zeka özelliği Whatsapp'a geldi! Ücretsiz asistanlık yapıyor, üstelik resim de çizebiliyor

Anlık mesajlaşma uygulaması Telegram'da yapay zeka özelliği artık resmen Whatsapp'ta da olacak. Yapay zeka ile ilgili bu yenilik, kullanıcıları sevindirecek. İşte detaylar...

Yapay zeka ile entegre son teknolojiler, piyasadaki rekabeti kızıştırıyor. Microsoft'un yapay zeka asistanı Copilot, geçtiğimiz günlerde Telegram entegrasyonuyla birlikte kullanıcılara sunuldu. Bunun ardından Microsoft şimdi de sevilen özelliğini Whatsapp'a getirdi. Copilot sohbet butonu artık Whatsapp için de erişilebilir hale geldi.

WHATSAPP'TA COPILOT NASIL KULLANILIR?

Yurt'ta yer alan habere göre, Windows 11'de yer alan Microsoft Copilot uygulamasındaki QR kodu taratarak veya Whatsapp üzerinden doğrudan +18772241042 numarasına sohbet başlatarak yapay zeka destekli Copilot'u kullanmak mümkün. Copilot, yazılanları görsele dönüştürme yeteneğine de sahip. Copilot'un Whatsapp'a gelmesi, Whatsapp'ın da sahibi olan Meta'nın yapay zeka modeline doğrudan rakip sayıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN