Bakan Tunç: Müfettişe saldırı bizi endişelendirdi

Bakan Tunç: Müfettişe saldırı bizi endişelendirdi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, HSK'da bıçaklı saldırıya uğrayan Kurul Müfettişi Mehmet Aslan’ın sağlık durumunu değerlendirirken, “Hayati tehlikeyi atlattı, bilinci gayet iyi,” dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) yemekhanesinde bıçaklı saldırıya uğrayan Kurul Müfettişi Mehmet Aslan’ı ziyaret ettikten sonra sağlık durumu hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tunç, müfettişin sağlık durumunun iyi olduğunu ve hayati tehlikeyi atlattığını belirtti.

"SALDIRGAN GÖZALTINDA"

Tunç, “Çok şükür, iyi hayati tehlikeyi atlatmış. Yoğun bakımda, kendisi konuşuyor, bilinci de gayet iyi. Ailesi de yanında, sağlık durumu da iyiye gidiyor inşallah. Doktorlarımız da tedavisi için çalışıyorlar. Üzücü bir durum tabii. Orada bir yemekhane çalışanının, bir hizmetlinin bir müfettişimize böyle saldırıda bulunması, tabii ki bizi endişelendirdi ve üzdü. Gerekli adli soruşturma da yapılıyor şu anda. Saldırgan gözaltında. Müfettişimizin de sağlık durumu çok şükür iyi. Tedavisi devam ediyor. Gerekli adli soruşturmayı takip edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN