Ordu'da karda drift atmanın faturası ağır oldu: Sürücüye 32 bin lira ceza kesildi

Ordu'da karda drift atmanın faturası ağır oldu: Sürücüye 32 bin lira ceza kesildi

Ordu'nun Akkuş ilçesinde karla kaplı yolda drift yapan sürücü M.A., polis ekiplerinin müdahalesiyle yakalandı ve 32 bin 233 lira para cezası kesildi.

Akkuş'un Merkez Mahallesi İnönü Caddesi'nde, karla kaplı zemin üzerinde drift atan bir sürücü, çevredekilerin dikkatini çekti. Sürücü M.A., otomobiliyle yaptığı kontrolsüz hareketler sırasında, anında cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, aracın kayarak yolda ilerlediği ve sürücünün tehlikeli bir şekilde manevralar yaptığı görülüyor.

Olayın ihbar edilmesi üzerine, Akkuş İlçe Emniyet Amirliği Trafik Tescil Büro ve Denetleme ekipleri hemen harekete geçti. Sürücünün kimliği tespit edilerek, yola çıkarak yakalandı. Yapılan kontrollerde, M.A.'nın trafik güvenliğini tehlikeye soktuğu ve sürüş kurallarını ihlal ettiği belirlendi.

"TEHLİKELİ DAVRANIŞA AĞIR CEZA'

M.A., bu davranışlarından dolayı 32 bin 233 lira para cezası ile cezalandırıldı. Yetkililer, bu tür tehlikeli sürüşlerin hem sürücünün hem de çevredeki diğer insanların hayatını riske attığını vurgulayarak, trafik kurallarına uyulmasının önemine dikkat çekti. Bu olay, benzer davranışların önlenmesi adına bir uyarı niteliği taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN