Epic Games bugün o oyunu ücretsiz veriyor! Steam fiyatı 600 TL: Kütüphanenize eklemeyi unutmayın

Epic Games bugün o oyunu ücretsiz veriyor! Steam fiyatı 600 TL: Kütüphanenize eklemeyi unutmayın

Epic Games ücretsiz oyunlarını sunmaya devam ediyor! Steam'in TL'den çekilmesinin ardından Türk oyuncular Epic Games'e yöneldi! Steam'de 19,99 dolar fiyat etiketine sahip olan oyun Epic Games'de ücretsiz olacak! Bu akşamdan itibaren kütüphanenize eklemeyi unutmayın...

Yeni yıl sürecinde çeşitli indirim kampanyaları ve ek indirim kuponları sunan Epic Games Store, her gün bir bedava oyun fırsatı sunarak oyunseverleri memnun ediyor. Bu haftanın ücretsiz oyunu ise Steam'de 19,99 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan Sail Forth oldu.

SAIL FORTH NASIL BİR OYUN?

epic-games-ucretsiz-oyun.jpg

11 Ocak (bugün) saat 18:00'de ücretsiz sunulacak Sail Forth, geniş okyanuslarda dünyanın gizemli geçmişini keşfettiğimiz bir oyundur. Oyuncular, açık dünyada ilerlerken gizemli deniz yaratıkları ve düşmanlarla mücadele ederken, aynı zamanda dostluklar kurma ve bazı deniz canlılarıyla etkileşimde bulunabiliyorsunuz.

18 OCAK 18:00'E KADAR ÜCRETSİZ

Sail Forth confirma su lanzamiento en Nintendo Switch para el próximo año - Nintenderos

Epic Games Store kullanıcıları, Sail Forth'u 18 Ocak saat 18:00'e kadar ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebilirler. Epic Games Store'a giriş yaptıktan sonra, 'Ücretsiz Oyunlar' kısmında yer alan Sail Forth'a tıklayarak oyunu kütüphanelerine ekleyebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN