GeForce Now'a 7 oyun daha geliyor! Bu yapımları seveceksiniz! İşte o oyunlar...

GeForce Now'a 7 oyun daha geliyor! Bu yapımları seveceksiniz! İşte o oyunlar...

Popüler bulut oyun platformu Nvidia GeForce Now'a 7 yeni oyun daha geliyor! Bu yapımları oyuncular olarak çok seveceksiniz! İşte liste...

Popüler bulut oyun platformu GeForce Now (GAME+), kütüphanesini genişletmeye hız kesmeden devam ediyor. Nvidia tarafından yapılan son duyuruya göre, bu hafta platforma tam 7 yeni oyun ekleniyor. Oyunseverler, bu oyunları herhangi bir yüksek donanımlı bilgisayara ihtiyaç duymadan bulut üzerinden oynayabilecek. Frostpunk 2, FINAL FANTASY XVI ve Dead Rising Deluxe Remaster gibi merakla beklenen yapımlar da GeForce Now’a gelen yenilikler arasında.

GEFORCE NOW'A EKLENEN OYUNLAR

Frostpunk 2's Release Date Has Been Pushed Back

Nvidia’nın yaptığı açıklamaya göre, bu hafta GeForce Now kütüphanesine eklenecek oyunlar ve çıkış tarihleri şu şekilde sıralanıyor:

  • Frostpunk 2 (Steam, Xbox, PC Game Pass) – 20 Eylül
  • FINAL FANTASY XVI (Steam, Epic Games Store) – 17 Eylül
  • The Plucky Squire (Steam) – 17 Eylül
  • Dead Rising Deluxe Remaster (Steam) – 18 Eylül
  • Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven (Steam) – 18 Eylül
  • The Legend of Heroes: Trails Through Daybreak (Steam)
  • REKA (Steam)

2.000’DEN FAZLA OYUN BULUT ÜZERİNDEN OYNANABİLİYOR

GeForce Now, kullanıcılarına halihazırda 2.000’den fazla oyun sunuyor ve bu sayı hızla artmaya devam ediyor. Türkiye’deki kullanıcılar, platformun sunduğu hizmetlere aylık 340 TL karşılığında ulaşabiliyor. Daha uzun süreli abonelikler tercih edenler için ise 3 aylık paket 800 TL, 6 aylık paket 1.580 TL, ve 12 aylık Premium üyelik ise 2.880 TL ücretle satın alınabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN