ChatGPT'nin GPT-4.5 Turbo modeli sızdırıldı! Güncelleme alacağı tarih belli oldu

ChatGPT'nin GPT-4.5 Turbo modeli sızdırıldı! Güncelleme alacağı tarih belli oldu

OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT'nin GPT-4.5 Turbo modeli sızdırıldı! Güncelleme alacağı tarih belli oldu! Yıl içerisinde geliyor...

Yapay zekâ alanında çığır açan ChatGPT, sürekli olarak öğrenme dilini geliştiriyor ve yeni bir akımın başlangıcını yapmış durumda. OpenAI tarafından yapılan son duyuruya göre, geçtiğimiz yıl GPT-4 modeline geçiş yapıldı ve bu yıl çok daha gelişmiş bir versiyon olan ChatGPT GPT-4.5 Turbo kullanıma sunulacak.

TEMMUZ AYLARINDA KULLANIMA SUNULMASI BEKLENİYOR

gpt.png

OpenAI'nin blog sitesinde yanlışlıkla yayınlanan ancak hızla dikkatleri üzerine çeken tanıtım yazısına göre, ChatGPT GPT-4.5 Turbo modeli birçok önemli iyileştirmeyi beraberinde getiriyor. En dikkat çekici detaylardan biri, Haziran ayında internetteki tüm verilere erişim imkanı sunmasıdır. Bu da modelin Temmuz veya Ağustos döneminde kullanıma sunulacağını gösteriyor.

Başka bir önemli yenilik ise metin uzunluk anahtarının 128K’dan 256K seviyesine çıkarılmasıdır. Bu değişiklik, rakiplerin arttığı bir dönemde daha uzun metin analizlerine olanak tanıyarak kullanıcı deneyimini daha da geliştirecek. OpenAI'nin, ChatGPT GPT-4.5 Turbo modelinden sonra GPT-5 modelini kullanıma sunmayı planladığı da belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN