Apple, katlanabilir cihazını duyurdu! O tarihte tanıtılacak

Apple, katlanabilir cihazını duyurdu! O tarihte tanıtılacak

Apple kullanıcılarını sevindirecek haber! Apple, merakla beklenen katlanabilir cihazını tanıtmaya hazırlanıyor! Tanıtımı yapılacağı tarih açıklandı.

Katlanabilir teknoloji trendi, akıllı telefon ve tablet dünyasında hızla yükselişini sürdürürken, Apple'ın bu alandaki adımı merakla bekleniyor. Önde gelen teknoloji kaynakları, şirketin katlanabilir cihaz stratejisine ilişkin ipuçları sunmaya başladı.

İLK KATLANABİLİR CİHAZINI 2026 YILINDA TANITACAK

apple-1.jpg

The Elec'in raporlarına göre, Apple'ın ilk katlanabilir cihazı 2026 yılında kullanıcılarla buluşacak. Bu cihazın, iPad mini modelinin yerini alması bekleniyor. Apple kullanıcıları, uzun zamandır bir katlanabilir iPhone beklerken, şirketin öncelikle iPad segmentinde bu teknolojiyi sunacağı öngörülüyor.

Teknoloji devi, her yıl birçok konuda patent başvurusu yapmasıyla tanınıyor ve katlanabilir teknoloji alanında da önemli adımlar atmış durumda. Geçtiğimiz yıllarda alınan patentler, Apple'ın katlanabilir ekran teknolojisine odaklandığını ve olası sorunları çözmeye yönelik çalışmalar yürüttüğünü gösteriyor.

apple-2.webp

Örneğin, Apple'ın katlanabilir ekranlarında oluşabilecek sorunları en aza indirmek için geliştirdiği patentlerden biri, ekran çatlakları ve katlanma izleriyle mücadele etmeyi hedefliyor. Bu patente göre, Apple'ın üreteceği katlanabilir ekranlar, daha kalın bir üst katmana sahip olacak ve katlanma izlerini engelleyerek daha estetik bir görünüm sunacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN