Zaha ile Ziyech Florya'yı karıştırmaya kalktı Muslera olaya el attı: 12 yıldır buradayım Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz

Zaha ile Ziyech Florya'yı karıştırmaya kalktı Muslera olaya el attı: 12 yıldır buradayım Galatasaray'da kimsenin parası kalmaz

Son günlerde finansal açıdan kriz yaşadığı iddia edilen Galatasaray'da Hakim Ziyech'in haricinde Zaha'nın da Florya'da huzursuzluk yarattığı öğrenilirken teknik heyet ve yönetimin her iki yıldızın hesabını kestiği bildirildi.

Galatasaray'da yaşanan son dakika gelişmelerini aktaran Ali Naci Küçük, Hakim Ziyech ve Zaha hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Sarı Kırmızılı kulübe yakınlığıyla bilinen Hürriyet Gazetesi Muhabiri Küçük'ün Florya izlenimleri...

Türkiye'nin finansal açıdan en güçlü takımı Galatasaray. Fenerbahçe çok uzun yıllardan beri şampiyon olamıyor ama Ali Koç gibi başkanları var fakat Galatasaray'ın gelirleri, loca satışları, kalemleri daha geniş.

DAHA ÖNCE BELHANDA FEGHOULİ'DE DE SIKINTI YAŞANMIŞTI

Galatasaray daha önce de Kuzey Afrikalı futbolcularla sıkıntı yaşamıştı. 15 günlük ödeme gecikmesi için büyük bir sıkıntı varmış gibi hava yaratıyorlar. Hakim Ziyech ve Zaha ödemeler konusunda takım içerisinde kriz yarattılar. Galatasaray bütün maaşları zaten 15 Ocak'a kadar ödemek zorunda çünkü borçsuzluk kağıdının alınması lazım.

kapak-153214.jpg

GALATASARAY'DA ZİYECH DÖNEMİ SONA ERDİ

Galatasaray ile Hakim Ziyech birlikteliği sona erdi. Mutsuz sona eren bir dizi gibi oldu. Ziyech garanti bir kontrat istiyor, ayrıca para olayını birçok kez kriz haline getirdi sonra kendisini milli takıma saklaması teknik heyet ve yönetimin sabrını taşırdı.

aw087866-09.jpg

MUSLERA OLİVEİRA'YI UYARMIŞTI

Geçen yıl bu takımda hiçbir sorun yoktu ama Ziyech'le Zaha Florya'yı karıştırdı. Geçtiğimiz sezon bir kere maaşlar geç yattı Sergio Oliveira şakayla karışık paralar yatmadı dedi Muslera araya girerek 'Ben 12 yıldır buradayım bir kere bile param kalmadı' diyerek konuyu kapattı.

NELSSON'DA YAPILAN HATA BOEY'DE YAPILMAYACAK

Sacha Boey'e gerçekten ilgi var ama resmi teklif yok. Eğer resmi teklif gelirse yönetim bunu masaya yatıracak. Nelsson'da yapılan hatalar Boey'de yapılamayacak. Nelsson için 18 milyon euro'luk teklif gelmişti Galatasaray bunları kabul etmedi yönetim şimdi çok pişman.

NDOMBELE'NİN SON ŞANSI

Konyaspor maçında Torreira cezalı orta sahada Ndombele oynayacak bu onun son şansı eğer vasatı aşamazsa gönderilecek. Angelino'da Leipzig ile kriz çözülmezse durum kitlenecek Galatasaray oyuncuyu geri göndermek istiyor.

NANDO İLE 1 YIL DAHA

Galatasaray'ın öncelikli planı orta sahaya, sol beke ve kanat forvete takviye yapmak. Muslera ile sezon sonunda yollar ayrılacaktı ama 1 yıl daha yola devam kararı alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN