Vincenzo Montella galibiyetin şifresini açıkladı: ''Türk yüreği''

Vincenzo Montella galibiyetin şifresini açıkladı: ''Türk yüreği''

Türkiye, Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek EURO 2024'te çeyrek finale yükseldi. Teknik direktör Vincenzo Montella, galibiyetin şifresini 'Türk yüreği' olarak açıkladı.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ediyor. Türkiye, son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Yarı finale yükselmek için Hollanda engelini geçmek zorunda olan Ay-Yıldızlılar'da teknik direktör Vincenzo Montella, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Resim

Corriere dello Sport'a konuşan Vincenzo Montella, Avusturya zaferiyle ilgili konuştu. Montella, galibiyetle alakalı olarak ''Onları mutlu etmek benim için gurur verici. Beni kendine aşık eden bir ülkeye karşı hissettiğim bir sorumluluktur. Benim gibi oyuncular da aynı sorumluluğu hissediyor. Avusturya'yı yenmemizi sağlayan Türk yüreğidir'' ifadelerini kullandı.

''KENDİMLE İLGİLİ BİR RÖVANŞTI''

Resim

Teknik direktörümüz Vincenzo Montella, Avusturya karşısında hazırlık maçında alınan 6-1'lik skora değindi. EURO 2024'teki eşleşmenin kendisi için bir rövanş olduğunu belirten Montella, ''Şimdi şunu söyleyebilirim ki bu maçı özellikle önemsiyordum. Bu, Avusturya'ya karşı sportif bir intikam için değil, Avusturya son derece saygı duyduğum bir rakip ama bu daha çok kendimle ilgili bir rövanştı. Biz antrenörler, oyuncular rekabetçiyiz ama bu leke, benim profesyonel kariyerime ağır geliyordu'' sözlerini sarf etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN