Trabzonspor yeni orta sahasını İngiltere'de buldu! Fırtına bombayı patlatıyor: 95 gol 107 asist...

Trabzonspor yeni orta sahasını İngiltere'de buldu! Fırtına bombayı patlatıyor: 95 gol 107 asist...

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Trabzonspor, 8 milyon euroluk orta saha oyuncusu için girişimlere başladı. Fırtına, gözünü İngiltere'ye dikti.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 3. sırada tamamlayarak şampiyonluk yarışının uzağında kalan Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefliyor. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz ekibi, gözünü İngiltere'ye dikti.

Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Ozan Tufan ve Denis Drăguș transferlerinde mutlu sona ulaşan bordo-mavili ekip, bir transferi daha bitirmek için kolları sıvadı.

Fotomaç'ın haberine göre; Karadeniz ekibi, İngiliz temsilcisi Brighton formasını terleten Alman orta saha oyuncusu Pascal Gross'u kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Premier Lig ekibi Brighton formasını terleten 33 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu için Trabzonspor'un teklif yaptığı iddia edildi. Bordo-mavili ekibin, EURO 2024'te Almanya formasını terleten tecrübeli orta saha oyuncusu için pazarlıklara başladığı öne sürüldü.

Fırtına'nın, güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan tecrübeli orta saha oyuncusunun menajeriyle de görüşmelere başladığı ileri sürüldü. Geçtiğimiz sezon Brighton forması altında 48 karşılaşmada görev alan Alman orta saha oyuncusu 5 gol 13 asiste imza attı.

Pascal Groß - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

33 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu futbol kariyeri boyunca ise 567 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 95 gol 107 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN