Ronaldo'nun 9 yıllık Real Madrid kariyerinde böyle bir şutu yok! Arda Güler tam 50 metreden çaktı

İspanya Ligi'nin 29. haftasında Osasuna deplasmanına giden Real Madrid'de Arda Güler'in 50 metreden attığı şut sosyal medyayı salladı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in 4-2 kazanılan Osasuna maçında yarı sahadan çektiği ve direkten dönen şutu değerlendirdi.

ARDA ÇOK BÜYÜK BİR YETENEK

Arda'nın büyük bir yetenek olduğunu söyleyen Ancelotti, "Arda Güler çok büyük bir yetenek, sadece büyük bir oyuncu böyle bir şutu düşünebilir. 19 yaşında olup da kendine bu kadar güvenen bir oyuncu hiç görmedim." ifadelerini kullandı.

arda-guler-sut.jpg

BENİM NAZARIMDA O ŞUT GOLDÜR

Sözlerine devam eden Ancelotti, "Arda'nın o şutunun kaleye girip girmemesi önemli değil, bizim nazarımızda o şut bir gol" dedi.

ARTIK 5 DAKİKADAN FAZLA İZLETTİRMEK LAZIM

Diğer yandan Real Madrid'de özellikle Arda'yı ön plana çıkarmaya devam eden Marca gazetesi, internet sayfasında Türk futbolcu için "dahi" yakıştırması yaparak, Ancelotti'ye "Artık Arda'yı bize 5 dakikadan daha fazla izlettirmenin zamanı geldi." çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN