Ronaldo ile Messi'yi alsa bu kadar etmezdi! Ali Koç'un Mourinho'ya verdiği para dünyayı şoke etti

İsmail Kartal ile yollarını Fenerbahçe, efsane teknik adam Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı. Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe'den kazanacağı maaş dünyayı şok etti.

Sezonu ikinci sırada tamamlayarak 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemine son veremeyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. İsmail Kartal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'nin yeni patronu Jose Mourinho oldu. Portekizli çalıştırıcının maliyeti dudak uçuklattı.

8-9 Haziran'da Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısıyla yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'nin yeni patronu belli oldu. Seçimde başkanlık için Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Ali Koç, Portekizli çalıştırıcı ile anlaşmaya vardı.

Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'ye 2+1 yıllık imzayı attığı öne sürüldü. Ali Koç ve Koç'un yönetim listesinde yer alan Acun Ilıcalı'nın yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini Portekizli teknik adam ile izleyeceği iddia edildi.

Ali Koç'un kısa süre içerisinde Portekizli çalıştırıcı ile anlaşmaya varıldığını resmen açıklaması bekleniyor. Öte yandan tecrübeli teknik adamın maliyeti de ortaya çıktı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Portekizli çalıştırıcının 2 yıllık maliyeti 46-47 milyon euro. Sabuncuoğlu, Portekizli teknik adamın maliyeti hakkında "Jose Mourinho'nun 2 yıllık maliyeti 46-47 Milyon Euro, net bilgidir bu." diye konuştu.

Sabuncuoğlu'nun tecrübeli teknik adamın maliyeti hakkında yaptığı açıklama kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada gündem olan bu açıklama sonrasında futbolseverler 'Ronaldo ile Messi'yi alsa bu kadar etmezdi!' yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN