Robert Lewandowski Fenerbahçe iddialarını yanıtladı

Robert Lewandowski Fenerbahçe iddialarını yanıtladı

Jose Mourinho'yu teknik direktörlük görevine getiren Fenerbahçe, transferde büyük oynamaya hazırlanıyor. Transferde adı geçen isimlerden olan Robert Lewandowski, Fenerbahçe iddialarına açıklık getirdi.

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getiren Fenerbahçe, yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katacak. Mourinho'nun isteği doğrultusunda çalışmalara başlayacak olan Kanarya'nın, Barcelona'nın yıldız golcüsü Robert Lewandowski'yi transfer edeceği iddia edilmişti.

Resim

Polonyalı yıldız, hakkında çıkan Fenerbahçe iddialarına açıklık getirdi. Robert Lewandowski, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''Hayır, Fenerbahçe benimle iletişime geçmedi. Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum'' sözlerini sarf etti.

35 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon Barcelona formasıyla çıktığı 49 maçta 26 gol atıp, 9 da asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN