Konyaspor-Galatasaray maçına damga vuran karar: Cimbom maç oynanırken paylaştı: Anlayamadığımız bir nedenden dolayı...

Konyaspor-Galatasaray maçına damga vuran karar: Cimbom maç oynanırken paylaştı: Anlayamadığımız bir nedenden dolayı...

Süper Lig'in 2. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Konyaspor'u 1-2 mağlup eden Galatasaray, Icardi'nin iptal edilen golüne sosyal medyadan tepki gösterdi.

Trendyol Süper Lig'de 2. hafta karşılaşmasında Konyaspor'un konuğu olan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeşil-beyazlı rakibini 1-2 mağlup ederek sezona 2''de 2 yaparak başladı. mücadelenin 76. dakikasında yaşanan VAR kararı maçın en çok konuşulan anlarından biri oldu. Icardi’nin attığı gol, VAR incelemesi sonrası iptal edilirken sarı-kırmızılı ekip, söz konusu karara sosyal medyadan tepki gösterdi.

Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz’ın golleriyle sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan Galatasaray sezona 2'de 2 yaparak başladı.

Aslan, Mauro Icardi ile 76. dakikada 3. golü bulurken maçın hakemi Direnç Tonusluoğlu, VAR hakemi Volkan Bayarslan’ın uyarısıyla pozisyonu incelemek için ekrana yöneldi. Yapılan incelemenin ardından, Lucas Torreira'nın pozisyon başlangıcında Danijel Aleksic’e faul yaptığı gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı.

GALATASARAY'DAN TEPKİLİ PAYLAŞIM

Maç sırasında Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada hakemin bu kararına tepki gösterirken, kulüpten de dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Galatasaray, resmi sosyal medya hesaplarından, "Icardi'nin golü, anlayamadığımız bir nedenden dolayı VAR tarafından iptal ediliyor" şeklinde bir mesaj yayımlayarak tepkisini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN